Boekingsproces

Auto Huren met  
Auto Huren met Hertz Autoverhuur Auto Huren met Budget Autoverhuur Auto Huren met Europcar Autoverhuur Auto Huren met Avis Autoverhuur Auto Huren met Alamo Autoverhuur Auto Huren met National Autoverhuur Auto Huren met Sixt Autoverhuur Auto Huren met Thriffty Autoverhuur Auto Huren met Dollar Autoverhuur
Beste Prijs Garantie
Autoverhuur statistieken
160
landen
53000 locaties

8,1 M Boekingen Per Jaar
100% Beste Prijs Garantie
Wat is opgenomen in de prijs van een auto huren?
  • Gratis annuleren en wijzigen van de reservering
  • Onbeperkt gebruik in kilometers
  • Luchthaven toeslag
  • Diefstalverzekering
  • Plaatselijke belastingen
  • Schadeverzekering
  • Verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid
  • 24 uur hulpdienst
Boekingsproces
1. stap:
Selecteer de huurauto het opnemen van de locatie (land, stad, plaats, bijv. De luchthaven), of als de plaats van levering is verschillend van de opname locatie, kunt u ook aanpassen. Voer vervolgens de opnamedatum en tijdstip van levering en afzonderlijk. Je zult uiteindelijk worden bepaald door de leeftijd van de bestuurder en ga naar de zoektocht.
2. stap:
In een tweede stap, ten eerste, het systeem voert een zoekopdracht in de huurauto aanbod op basis van de criteria die u heeft ingevoerd om de perfecte auto te vinden. Lijst van aangepaste auto's uit de zoekresultaten, volgens nederzetting in het weergegeven, zodat u zal worden in de duurste. Naast een korte beschrijving van elke auto naar auto, auto huurprijs, wat belangrijke informatie en de voorwaarden voor de resolutie wordt weergegeven. Reservering onder de knop "Ik ging naar het citaat" functie biedt de mogelijkheid om e-mail later lementse van die offerte. Gelieve Kies een en klik vervolgens op de knop Book.
3. stap:
Op dit punt, een meer gedetailleerd overzicht van de geselecteerde auto huren in verband met krijg je, en heeft de mogelijkheid om een verscheidenheid aan extra's te vragen voor de duur van het autoverhuurbedrijf. Hier kunt u de extra's nodig geacht dat de auto vergoeding moet worden betaald bij het nemen van de autoverhuur bedrijven op de site te selecteren. Dergelijke extra's zijn GPS, kinderzitjes, sneeuwkettingen, ski-houder. Als u alle benodigde extra's kon kiezen, klikt u op Volgende.
4. stap:
In deze stap, dan kunt u uw leider / bestuurder informatie in te voeren. Controleer of de gegevens correct zijn, klik dan op de knop Book. Vervolgens wordt de pop-up venster dat als je een huurauto naar het vliegveld, gelieve het aantal vluchten ook.
5. stap:
Selecteer de gewenste betalingsmethode, voltooi uw betaalkaart informatie nodig is op basis van de vorm. Door te klikken op de knop verschijnt op de boekingsbevestiging pagina met uw boekingsnummer. Daarna ontvangt u een e-mail, die belangrijke informatie over de details en boekingen in het certificaat bevat ontvangen. U moet deze gedrukte versie van de auto werd afgeleverd.